Vestibulum sit amet libero vel neque dapibus ultrices mattis massa
23
Aug
3498

Suprafetele tratate HT au efect antibacterian, antimicrobian si antiviral datorita tehnologiei inovatoare de tratare cu dioxid de titan.

Microorganismele: bacterii, virusuri si mucegaiuri sunt distruse in mod continuu.

Acest efect nu se produce numai asupra microorganismelor de pe suprafata placilor de ceramica ci si asupra celor din aer, fiind extrem de util in perioada curenta de pandemie si post-pandemie.

Microorganismele vin in contact cu suprafetele de ceramica prin convectia aerului. In acest fel microorganismele din aer sunt distruse intr-un numar foarte mare.

Raportul testului antibacterian, antiviral si antimicrobian este dat de Institutul TNO–Olanda, Institutul Kaschima-Laor Japonia, Fraaunhofer-Institut Stuttgart.

Toate acestea au implicatii economice si ecologice:

  1. economie de dezinfectanti si substante antimicrobiene si antibacteriene
  2. reducerea incarcaturii bacteriene si microbiologice fara efecte ecologice negative, fara utilizarea chimicalelor agresive fata de sanatate si toate astea pe plan ecologic, duc la cheltuieli reduse la epurarea apelor uzate
  3. microorganismele periculoase pentru sanatate pot fi reduse la efectul HT – de asemenea o problema foarte serioasa pentru spitale, restaurante, bucatarii, hoteluri, statii de metro, etc.

 

Contactati-ne pentru mai multe detalii!

Detalii contact

  • iconIasi, Romania
  • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • iconDirector General: Laura Ignat
  • icon(40) 0757 460 397
  • iconLuni - Vineri: 9AM - 5PM
    Sambata, Duminica: Inchis

Articole recente

Galerie imagini

Top
Acest site foloseste fisiere Cookies pentru imbunatatirea continua a continutului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul privind utilizarea fisierelor Cookies. More details…