23
Aug
2677

Ceramica Agrob Buchtal are proprietati de descompunere a noxelor si substantelor organice generatoare de mirosuri urate. Particulele de substante generatoare de mirosuri vin in contact cu suprafetele de ceramica cu nanotehnologie HT prin fenomenul de convectie si in acelasi timp ele sunt oxidate in aer in contactul cu oxigenul activ generat pe suprafata placilor datorita tratarii inovatoare cu dioxid de titan.

Datorita proprietatilor fotocatalitice, oxigenul activ generat de placile ceramice tratate cu dioxid de titan, interactioneaza cu particulele de noxe din aer si printr-un proces de oxido-reducere sunt descompuse in particule elementare, astfel mono-oxidul de carbon este transformat in dioxid de carbon, proces asemanator cu al fotosintezei. La fel se intampla si cu formaldehida.

Aceste proprietati recomanda ceramica HT atat pentru interior (bai, bucatarii, sali de operatii, holuri, restaurante, piscine, bazine de inot) cat si pentru placari exterioare cum ar fi fatade ventilate sau piscine.

Efectele de eliminare a mirosurilor neplacute includ:

 1. substantele din aer care genereaza mirosuri sunt eliminate
 2. substantele daunatoare sanatatii cum este formaldehida (cancerigena) prezenta in mobilierul nou, este descompusa in bioxid de carbon si apa
 3. vaporii de lac sau de substante eliberate de adezivii din mobilier sunt distrusi
 4. mirosurile de tabac sau de bucatarie sunt reduse substantial
 5. mirosurile dezinfectantilor in spitale, cabinete dentare, farmacii sunt reduse la minimum
 6. in cazul amoniacului, eliminarea mirosului de amoniac poate fi demonstrata in propriul laborator

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Detalii contact

 • iconIasi, Romania
 • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • iconDirector General: Laura Ignat
 • icon(40) 0757 460 397
 • iconLuni - Vineri: 9AM - 5PM
  Sambata, Duminica: Inchis

Articole recente

Galerie imagini

Top
Acest site foloseste fisiere Cookies pentru imbunatatirea continua a continutului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul privind utilizarea fisierelor Cookies. More details…