Curabitur luctus tortor non quam
23
Aug
2747

Sub influenta luminii placile de ceramica Agrob Buchtal tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschii si lichenii.

Producerea de oxigen activ are efecte deosebite motiv pentru care placarile cu ceramica Agrob Buchtal sunt recomandate in special in centrele urbane aglomerate.

Sunt suficiente 20 de minute din momentul placarii cu ceramica tratata HT, pentru ca evolutia coloniilor cu bacteria Escherichia coli pe suprafetele cu HT sa fie distruse complet. Comportament similar il au Staphylococcus aureus, Serratia marcences, Burkholderia cepacia, Pseudomonas aeruginosa, Streptococcus uberis, Enterococcus facalis si lista continua, cuprinzand practic toate bacteriile, germenii de ciuperci si alte microorganisme.

Este certificat faptul ca 1.000 mp de ceramica au aceeasi putere de purificare a aerului cu cea a unui numar de 70 de arbori de talie mijlocie.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Detalii contact

  • iconIasi, Romania
  • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • iconDirector General: Laura Ignat
  • icon(40) 0757 460 397
  • iconLuni - Vineri: 9AM - 5PM
    Sambata, Duminica: Inchis

Articole recente

Galerie imagini

Top
Acest site foloseste fisiere Cookies pentru imbunatatirea continua a continutului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul privind utilizarea fisierelor Cookies. More details…