ATUNCI CAND ATI RAMAS FARA SOLUTII, APELATI LA NOI!

TANGI CERAMIK - importator si distribuitor al brand-urilor-AGROB BUCHTAL si JASBA-GERMANIA, producatori de ceramica de top pe plan mondial.

     

Agrob Buchtal, are urmatoarele competente in productia de ceramica:
   -   fatade ventilate, inclusiv sisteme de prindere;
   -   bazine de inot;
   -   viata publica - gresie si faianta;
   -   pavele ceramice;
   -   ceramica speciala pentru industrie, procesare si domenii specializate

Unicitatea placilor ceramice Agrob Buchtal, placile de gresie si faianta, mozaicul, placile pentru fatadele ventilate si piesele speciale pentru piscine, SPA si bazine de inot, produse de noi, sunt unice in lume in primul rand prin procesul de fabricatie bazat pe nanotehnologie HT, intrunind toate conditiile de calitate, fiind, in acelasi timp, in concordanta cu normele de siguranta in exploatare.

 

Nanotehnologia HT-o noua generatie de faianta si gresie - ceramica fotocatalitica-ceramica tratata cu dioxid de titan TiO2 (se autocurata) - antimicrobiana, antivirala si antibacteriana

 

       In lume exista o nevoie tot mai acuta de cladiri verzi datorita restrangerii spatiului verde si unii chiar le fac la propriu fara sa realizeze consumurile care se reflecta tot in mii de litri de apa. La toate aceste initiative exista o alternativa: ceramica cu proprietati fotocatalitice. Dioxidul de titan este un fotocatalizator care aplicat pe suprafata placilor de ceramica in timpul coacerii acestora  confera placilor urmatoarele proprietati:
      -Sub influenta  luminii placile de ceramica tratate cu dioxid de titan produc oxigen activ care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile,  germenii de microorganisme, muschii si lichenii si de asemenea distruge mirosurile urate din incaperi.

     - O alta proprietate esentiala data de dioxidul de titan este cea de hidrofilie. Apa este absobita pe suprafata filmului de dioxid de titan atat de puternic incat intra pe sub straturile de murdarie, creeaza o suprafata flotanta astfel incat curatirea acestor suprafete devine extrem de usoara, reducand consumul de detergent la jumatate.  In ceea ce priveste fatadele si peretii exteriori ai cladirilor, nu necesita intretineri ulterioare, placile ceramice expuse ploilor se autocurata.

Detalii contact

  • iconIasi, Romania
  • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • iconDirector General: Laura Ignat
  • icon(40) 0757 460 397
  • iconLuni - Vineri: 9AM - 5PM
    Sambata, Duminica: Inchis

Articole recente

Galerie imagini

Top
Acest site foloseste fisiere Cookies pentru imbunatatirea continua a continutului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul privind utilizarea fisierelor Cookies. More details…