Sistemul de fatade ventilate Kera Twin K20 este cel mai nou sistem de fatade ventilate produs de Agrob Buchtal devenind in foarte scurt timp sistemul de fatade ventilate cel mai popular datorita flexibilitatii si montajului deosebit de usor.

Sistemul de fatade ventilate Kera Twin este unul dintre cele mai folosite in placarea peretilor datorita flexibilitatii in expresie si adaptabilitatii la forme sofisticate de fatade. In functie de grosimea placilor, dealungul timpului au fost dezvoltate o serie de sisteme:

Sistemul de fatade ventilate Kera Twin K20 este cel mai nou sistem de fatade ventilate produs de Agrob Buchtal devenind in foarte scurt timp sistemul de fatade ventilate cel mai popular datorita flexibilitatii si modului deosebit de usor de montaj.

Placile ceramice K20 in grosime de 20mm si avand o greutate de 32 kg/mp sunt produse in latimi cuprinse intre 20cm si 50cm conform diagramei de latimi.

Placile ceramice K20 sunt produse in lungimi cuprinse intre 40cm si 135cm cu un pas de 1mm. Finsajele placilor pot fi de asemenea foarte variate. Suprafetele cu finisaje tri-dimensionale pot "sparge" montonia suprafetelor mari. Indiferent daca e vorba de o structura ondulata, sinusoidala, dungata sau canelata, daca placile sunt dispuse continuu sau alternativ cu fete plane, aceste suprafete sunt atragatoare si arata perfect, indiferent de locatie.

Culorile in care sunt produse aceste placi sunt de asemenea foarte variate. In cazul placilor ceramice glazurate a fost creeat sistemul Spectra Viev - un set de culori dispus intr-un tablou ce permite combinarea armonioasa a culorilor pe verticala, pe orizontala si pe diagonala. Sistemul de culori Natura Unglazed este o paleta de culori aplicata fatadelor ventilate ceramice neglazurate, cu aspect natural. Spectrul Design Glazed este o colectie de culori pentru ceramica glazurata, care imita diverse texturi din mediul natural, de la marmura pana la tonuri metalizate si oxidate.
Sistemul de prindere si substructura. Exista doua sisteme de prindere a placilor ceramice: sistemul cu sine verticale si sistemul cu cleme. Ambele sisteme vin aplicate pe o substructura clasica, de aluminiu, pentru fatade ventilate.

 

Placi ceramice pentru sisteme de fatade ventilate K20, fata si dos

Detalii contact

  • iconIasi, Romania
  • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • iconDirector General: Laura Ignat
  • icon(40) 0757 460 397
  • iconLuni - Vineri: 9AM - 5PM
    Sambata, Duminica: Inchis

Articole recente

Galerie imagini

Top
Acest site foloseste fisiere Cookies pentru imbunatatirea continua a continutului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul privind utilizarea fisierelor Cookies. More details…