Nanotehnologia HT-o noua generatie de faianta si gresie - ceramica fotocatalitica-ceramica tratata cu dioxid de titan TiO2 (se autocurata) - antimicrobiana, antivirala si antibacteriana.

Tehnologia Agrob Buchtal are la baza aplicarea in timpul procesului de coacere a placilor ceramice in cuptorul industrial, a unui strat de dioxid de titan, pe suprafata placilor de gresie si faianta. Cu ajutorul proprietatilor fotocatalitice si de hidrofilie a dioxidului de titan acesta face ca placile ceramice de tip gresie si faianta sa se curete incredibil de usor. Fiind activat de de catre lumina naturala, ceramica tratata cu dioxid de titan activeaza productia oxigenului in aer, de care are nevoie plamanii nostri in fiecare zi. Oxigenul activ din aer, se leaga de invelisul proteic al bacteriilor si al virusurilor producand oxidarea (eliminarea) acestora. Hidrofilia placilor ceramice de tip gresie si faianta tratate cu dioxid de titan face ca apa sa fie puternic atrasa pe suprafetele placilor de ceramica cum ar fi gresia si faianta, intrand pe sub stratul de mizerie facand ca aceasta sa poata fi indepartata cu extrem de usor si fara efort.

 

Avantajele tehnologiei HT

Din proprietatile enumerate mai sus rezulta urmatoarele avantaje economice si ecologice:

-costuri reduse in intretinerea cladirilor;

-reducerea cheltuielilor cu agentii de curatire;

-timp redus in activitatea de curatenie;

-suportul material pentru curatire este redus la minimum;

-agresivitatea agentilor de curatare asupra ambientului este redusa la minimum;

-pentru fatadele exterioare nu este necesara investitia in aparatura si platforme pentru curatirea periodica, apa si lumina lasa suprafetele perfect curate;

-beneficiu imens pentru mediu si calitatea aerului respirat prin producerea pasiva de oxigen

-avantaj clar pentru sanatatea oamenilor in perioada pandemiei si post-pandemiei prin efectul antiviral, antimicrobian si antibacterian, luptand impotriva virusilor, bacteriilor si mucegaiurilor.

 

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Detalii contact

  • iconIasi, Romania
  • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • iconDirector General: Laura Ignat
  • icon(40) 0757 460 397
  • iconLuni - Vineri: 9AM - 5PM
    Sambata, Duminica: Inchis

Articole recente

Galerie imagini

Top
Acest site foloseste fisiere Cookies pentru imbunatatirea continua a continutului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul privind utilizarea fisierelor Cookies. More details…